Kjære alle trofaste kunder og gjester hos Babylon. Grunnet covid19-epedemien har vi i Babylon Pizza tatt store forhåndsregler og satt i gang tiltak for å bidra til å hindre spredning, og sikre at det er trygt å bestille mat hos oss.

Derfor begynner vi også nå med utkjøring rett hjem til deg fra vår restaurant i Ås. Pris på utkjøring (i Ås) er kr 70,- og dette gjør du enkelt ved å ringe oss på tlf. 64 94 04 00 eller sende melding til 455 78 475 skrive din bestilling og din adresse og vente på en bekreftelse fra oss at bestilling er mottatt. Utkjøring starter fra kl 15.00 til 21.00 alle dager. 

I disse tidene er det viktigere enn noengang at vi tar vare på hverandre, og også husker på de små bedriftene som fortsatt skal være der når livene våre er tilbake til normalen. Vi håper derfor dere vil benytte dere av vår nye tjeneste, og dele dette med deres venner. 
Masse kjærlighet fra Babylon-gjengen ❤️